j0m f0llow byna:

Tuesday

ENTRY KHAS: Entry 1st & Last for 2011 --> maafkan byna :'[ <--

!!!...Maafkan byna...!!!

Byna berkecimpung dalam dunia bl0gging ni pada bln 8/2010 & semestinya masih baru lagi.. Kewujudan 'bl0g' ni adalah bantuan dr my sis III, maa.. Beliau banyak membantu byna, sentiasa mengajar byna tentang selok - belok & cara untuk menjadi s0rg 'bl0gger' even time 2 byna fikir sgt ssh n malas mengatasi segalanya..  Dari c2 juga, byna try explore sampailah sekarang.. tQ sgt2 yep.. tapi.. byna xsekuat beliau untuk teruskannya.. maaf..


Kal0 ada yang ingat, byna salu ungkapkan ayat ni --> "setiap apa yang terjadi, pasti ada hikmah di sebaliknya" <-- byna rasa dah sampai masanya byna undur diri dalam dunia ni.. xde alasan / sebab untuk byna bagitau & ulaskan.. kalau dengan cara ini juga akan membuatkan kehidupan byna berjalan ngn lancar & lebih baik dari sekarang.. byna redha.. mybe byna xsesuai untuk 'kecimpung' dalam dunia ni.. Entry ini bukan untuk minta simpati / pape dari semua dari semua pihak tapi hanya untuk memberi sedikit ruang walaupun ianya xpenting!!! 'bagaimana' bermula a.k.a wujudnya bl0g byna'ker0ppi st0ry, 'bagaimana' i2 jugalah berakhirnya.. xel0k kal0 diam cm 2 je..

S0metimes terasa diri ni sgt b0doh untuk buat sesuatu keputusan.. tkt ada hati yang terasa.. i2pn dipanggil selfish ke? hmm, tapi ape yg byna buat bukan untuk diri byna sdri.. <-- xde reas0n juga d c2.. i2 gak maknenya b0doh ke? tapi xpela..papepun byna harap hanya yang terbaik & begitu juga pd sesiapapun.. bt0l x.. Bukan semua perkara yang kita boleh share & bukan semua perkara or keputusan yg kita buat adalah bt0l.. s0, kena bnykkn muhasabah diri..  


Untuk kawan2 yang selalu support byna, byna ucapkan berbanyak terima kasih & byna harapkan kam0 semua akan terus sukses.. "Perjalanan hidup sese0rang bukan selamanya naik & adakalanya  akan turun untuk seketika".. Xde manusia yang sempurna di atas muka bumi Yang Maha Kuasa termasuk yang menaip ini.. byna juga akan terus supp0rt kam0 semua.. ;)


Untuk ss0rg yang byna h0rmati, kasihi & sayangi (mr.D) --> terima kasih juga kerana memberikan kekuatan & selalu tahan ngn pngai giless byna nih selama lebih 5 tahun <-- 

'mybe' & kal0 terbukak hati, ada lagi entry2 byna yg seterusnya.. dgn izin dariNYA
Assalamualaikum.. ;)

psstt: untuk siapkan entry ni, terlalu banyak halangan (dsbbkn mslh teknikal)..maafkn byna sekali lg..:-/.. it's ok.. tanpa bl0g byna'keroppi story, bukan anda semua jatuh..;) malah xrugi papepunkn.. tQ jugak untuk en.nuff..

Sunday

SELAMAT DATANG 2011

[sticky p0st]

Beberapa jam lagi akan tibanya Tahun Baru 2011!!! Byna xm0 ketinggalan untuk 'wish'kan Happy New Year 2011 kepada rakan2 yang byna knl melalui realiti mahupun alam maya... sem0ga 'ketibaan' tahun baru ni akan lebih membawa sinar dalam hidup anda semua... byna jugak!!! Azam ??? Macam tahun2 yg sebelumnya jugak, mesti k0rg punyai azam yang tersendirikan... ape azam k0rg yep..
*** Banyak mem0ri a.k.a kenangan pd tahun ni.. jap je rasa... dah nk msuk 2011... 'sesuatu yang berlalu, tidak akan datang menghampiri kita kembali'... tetapi 'sesuatu yang berlalu boleh dibuat kenangan & pengajarannya untuk kita pada masa akan datang '...  

*** Diharap juga agar sume yang kn datang, brjalan lebih baik dari yang sebelumnya... Cakap pasal tahun baru, mesti igt pada um0r... um0rpun dh makin meningkat... ada sesetengah org, makin tua, makin menjadi2.. hukhuk... papepun, byna harap agar sume ok2 aje ye.. tahun 2011 pun banyak yg byna kne tempuhi..(h0ho dh nmpk ye ape akn jadi..kikiki) tahun baru ni gak, kne usaha lebih sebab ia adalah penetu langkah untuk masa hadapan..banyak maksud tuh.. ahaks!!! 


oke lah sume.. lastly, byna gak nk ucapkan byk2 mekasih kpd sm1 yang berada sama rendah & sama tinggi ngn byna.. sgt menghargai.. xlupa jugak kpd my sis n mr.D yang disayangi.. Selamat Tahun Baru 2011 ye!!! ;)

---sila tinggalkan url anda---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


CoolChaser.com Layout by CoolChaser
CoolChaser