j0m f0llow byna:

Sunday

hati xsenang...(^_^)...

ai sume..slmt tghri..da mkn bl0m?? arap k0rg sume berada dlm kdaan sihat2 aje yep.. <---eh,eh..ayt cm nk tulis srt lak..huhu.. b0ring le dk uma s0rg2 ni tapi bes jugak sbb dpt rest lebih.. rini byna mc sbb dyria.. adesss...sangat pnt n lemah bdn nih..stressss!!! tapi ttp menten.. 
sedar xsedar, lme je ase byna xupdate blog ni.. skg ni beransur pulih dr m0od: bz.. beselah kn..final sem...;) assig berlambak lect bg.. dasat... byk mmg byk nk shre..;) tapi mud berbl0gging ni makin lme makin sl0w je.. npe yep? nti nk BW rakan2 la..dh lme xBW nih..

p/s: tq ye untuk sume follower byna..

Thursday

m0od : bz

Banyak mnde yg berlaku dlm ms yg terdekat ni.. suka, duka, pahit n manis..sume mnjadi 1.. sesungguhnya ape yg berlaku pasti ade hikmahnye.. dugaan yg menimpa juga mungkin ujian n mungkin juga kite akan dapat yg lagi baik dr hari ini.. Amin.. 

*** Sebenarnye nk share hal len tapi hal len yg kua..huhu..hmm, sampai malam ni mood agak bz tapi xdelah pnt cm ri 2.. time g sh0oting 2, h0ho punyela pnt..lam fikiran ni, cne la kalo aku ni jd pelakon..hikhik..lagi la pntkn..;)

*** Papepun yg byna n k0rg buat, diharap selalu sukses.. n jadikan ss2 kerja i2 adalah ibadat untuk kite..;) okelah, rasanye dh ckup utk byna membebel di ruangan ini.. nti byna update lg yep... 

Assalamualaikum..

Tuesday

ker0ppi lagi

Ai sume..pe khabar?? rasa lama sgt xupdate myblog ni.. rindu nk update tapi ms x m'izinkan byna utk buat demikian...chewaaaahhhh ayat..xleh blah kn..hikhik.. d cni curik ms n ruang ckit utk update blog kesayangan yg penuh ngn anai2 n ker0ppi.. hukhuk..

*** Xabs2 sal ker0ppi kn?kn? hikhik.. byk n sgt2 ske kn ker0ppi n byk jugak new ker0ppi yang byna bru bli.. sgt2 cumil n teruja smpkn mmbe byna da minat ngn barangan ker0ppi.. sungguh menakjubkan.. sape kata ker0ppi xcumil???? meh cni nk sekeh..:D

*** Memandangkan byna punye projek adalah ker0ppi, teramat sng la utk byna mencari barangannya.. bila kumpul satu tmpt, w0wwww sgt byk... smlm byna da share sedikt pic ker0ppi.. skg ni nk shre lagi.. 

*** Harini gak, byna n de geng ade pameran utk projek final.. byk t0l rintangan nk siapkan sume pr0jektapi kami sgt2 hepy sbb cornet kami sgt menggalak2...baru byna tau rmai yg ske ngn ker0ppi smpkn mmbe2 byna eksaited nk main kuiz semata2 nk dapatkan ker0ngsang cumil ker0ppi.. tgk pic d bawah...

ni tuan pnye ker0ppi.....;)

i2lah corner kami..kt depan2 lagi...rakan kongsi byna adalah airin..yg pkai bju pink nga ddk 2...

pertandingan puzzle

bergambar kngn ngn pemenang

ni time kami shoot kt wakaf che yeh..

ni plak corner my frnz...pakaian pengantin lagi..

p/s : i2 je dlu yep...for more pic, see in my fb..;)

Thursday

Alhamdulillah...

Alhamdulillah <---st0ry m0ry ni xde kne mngena lgsg ngn entry kali ni tapi tajuk 2 menandakan kesyukuran ke hadrat Ilahi krn masih bernafas di bumi ini sehingga saat ini.. mud: sangat sedih!!!

* dah lme xupdate bl0g n kekurangan idea utk membuat demikian.. tapi xpe.. nk cte gak.. setelah sekian lme menyepi, akhirnya byna muncul kembali di alam maya..bukan tujuan untuk menyakitkan ati mn2 pihak tapi untuk membuat sesuatu yang boleh menenangkan hati..;)

* nk tau npe byna sedih??? mygrandmum xsihat n byna xblk kg rini sbb esok n lusa nk kne g sh0oting.... my c0usin gtau tadi.. hmm,sem0ga beliau cepat sembuh..Amin.. 
Nak shre pic ker0ppi lagi..

bru ade peluang kumpul brgn keroppi 1 tempat

ni time buat present td...sungguh gempak ngn kaler hijau

eh2...nk msuk jugak yep..

p/s: permulaan cte sgt pendek sbb berada dlm mud sedih..kikiki..

Monday

BYNA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA..INSYAALLAH..

Terima kasih yang xterhingga kepada semua.. InsyaAllah byna akan kembali seperti biasa dengan info yang berlainan..

---sila tinggalkan url anda---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


CoolChaser.com Layout by CoolChaser
CoolChaser