j0m f0llow byna:

Thursday

MEMORIES 2012 : My Engagement Day

Assalamualaikum kepada sahabat sekalian, xkira di mana jua anda berada..
*dah macam ucapan lak*hikhik!!!

Actually, sedar xsedar cepat je masa bergerak ye..dah masuk tahun 2013 dah..Umurpun makin meningkat tapi pngai je xubah2..huhu..Opss2..merepek ape kaw ni byna..larik tOpik plk..:) Sebenarnya dah lama nak update tapi oleh kerana kekangan masa yang sangat tidak mengizinkan..dah berbulan dah tertangguk n3 nih.. !!! I'm engaged..cam xpecaye je..:D

--> Sepertimana yang telah ramai tahu,majlis yang telah berlangsung adalah pada 16 November 2012.. 1bulan lebih dah byna menjadi tunangan orang. Suka? kalO xsuke tipulah namanyeknknknk? 
*tergedikss lebey suda..hhii! SERIUSly majlis yang telah berlangsung ckitpun xdirancang Oleh pihak byna dan keluarga.. Cuba kOrg bayangkan hanya ade 2hari byna nk setel ape yang patut..memang rushing la..ye dak? (jawab dalam ati tau)

--> Perkenalan kami bermula pada tahun 2003 lagi.. Dalam masa hampir 9tahun, terlalu banyak dugaan, pahit manis, suka duka yang telah berlangsung...*ayt xleh blah..hihi.. Alhamdulillah walaupun banyak dugaan yang berlaku, finally kami dapat pertahankan juga sehingga ke tahap ini..  (Itulah serba sedikit tentang kami..:) ). Terima kasih yang tidak terhingga YaAllah kerana telah makbulkan dOa kami! 

--> setakat ni dulu untuk kali ini..layan gambar plak..;) ----tO be cOnt..:p

with my frnz yang sama2 bantu time 2..tQ..:)




my fiancee..:)




p/s: tQvm 4 keluarga,sedara mara terdekat,kawan2 yang banyak membantu byna time nih even last min..dOakan kami supaya bhgia hingga akhir hayat..Amin..;)

6 komen peminatku:

aSmiDar said...

Oit..citer la dgn lebih lanjutam lgi..huhu
Bila nk kawen,nk pakai bju aper nnt,mjlia kt mne...huhu

byna said...

hahah..tO be cOnt..tunggu ade masa yang sesuai.. baru best mengarang..lama btol xupdate..kikiki..:P

alia shahira said...

Awww bynaaaa. Kita pon bust gilaaa. Rindu gak! Eeee congrats syg! Awak takde twitter keee!

byna said...

macih alia sayang..:) ade..follow la kite kt twitter: bynakeroppi..:)

alia shahira said...

awak kita search nama awak nape takde? :/ try add kita aliaaahadi

byna said...

wOkey dear..:)

---sila tinggalkan url anda---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


CoolChaser.com Layout by CoolChaser
CoolChaser