j0m f0llow byna:

Sunday

SELAMAT DATANG 2011

[sticky p0st]

Beberapa jam lagi akan tibanya Tahun Baru 2011!!! Byna xm0 ketinggalan untuk 'wish'kan Happy New Year 2011 kepada rakan2 yang byna knl melalui realiti mahupun alam maya... sem0ga 'ketibaan' tahun baru ni akan lebih membawa sinar dalam hidup anda semua... byna jugak!!! Azam ??? Macam tahun2 yg sebelumnya jugak, mesti k0rg punyai azam yang tersendirikan... ape azam k0rg yep..
*** Banyak mem0ri a.k.a kenangan pd tahun ni.. jap je rasa... dah nk msuk 2011... 'sesuatu yang berlalu, tidak akan datang menghampiri kita kembali'... tetapi 'sesuatu yang berlalu boleh dibuat kenangan & pengajarannya untuk kita pada masa akan datang '...  

*** Diharap juga agar sume yang kn datang, brjalan lebih baik dari yang sebelumnya... Cakap pasal tahun baru, mesti igt pada um0r... um0rpun dh makin meningkat... ada sesetengah org, makin tua, makin menjadi2.. hukhuk... papepun, byna harap agar sume ok2 aje ye.. tahun 2011 pun banyak yg byna kne tempuhi..(h0ho dh nmpk ye ape akn jadi..kikiki) tahun baru ni gak, kne usaha lebih sebab ia adalah penetu langkah untuk masa hadapan..banyak maksud tuh.. ahaks!!! 


oke lah sume.. lastly, byna gak nk ucapkan byk2 mekasih kpd sm1 yang berada sama rendah & sama tinggi ngn byna.. sgt menghargai.. xlupa jugak kpd my sis n mr.D yang disayangi.. Selamat Tahun Baru 2011 ye!!! ;)

7 komen peminatku:

Anisa Hang Tuah said...

happy new year
(:

jeBateja said...

den tak sambut tahun baru sebab awal muharram ari tu pun tak sambut...ahakz....

oleh sebab otu den ucapkan jerk...selamat beralih tahun....ahakz

HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru....~~~

Miecyber said...

Selamat bercuti...

Happy New Year 2011

LittLeMyRsHMaLLoW said...

hepi new year BYNA ! !
semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya =)

IFA Athirah said...

selamat tahun baru juga kpd anda!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

.:. Maa .:. said...

selamat tahun baru... belajar rajin2. jgn byk bercinta jah....huhuhuhu...

---sila tinggalkan url anda---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


CoolChaser.com Layout by CoolChaser
CoolChaser