j0m f0llow byna:

Tuesday

ENTRY KHAS: Entry 1st & Last for 2011 --> maafkan byna :'[ <--

!!!...Maafkan byna...!!!

Byna berkecimpung dalam dunia bl0gging ni pada bln 8/2010 & semestinya masih baru lagi.. Kewujudan 'bl0g' ni adalah bantuan dr my sis III, maa.. Beliau banyak membantu byna, sentiasa mengajar byna tentang selok - belok & cara untuk menjadi s0rg 'bl0gger' even time 2 byna fikir sgt ssh n malas mengatasi segalanya..  Dari c2 juga, byna try explore sampailah sekarang.. tQ sgt2 yep.. tapi.. byna xsekuat beliau untuk teruskannya.. maaf..


Kal0 ada yang ingat, byna salu ungkapkan ayat ni --> "setiap apa yang terjadi, pasti ada hikmah di sebaliknya" <-- byna rasa dah sampai masanya byna undur diri dalam dunia ni.. xde alasan / sebab untuk byna bagitau & ulaskan.. kalau dengan cara ini juga akan membuatkan kehidupan byna berjalan ngn lancar & lebih baik dari sekarang.. byna redha.. mybe byna xsesuai untuk 'kecimpung' dalam dunia ni.. Entry ini bukan untuk minta simpati / pape dari semua dari semua pihak tapi hanya untuk memberi sedikit ruang walaupun ianya xpenting!!! 'bagaimana' bermula a.k.a wujudnya bl0g byna'ker0ppi st0ry, 'bagaimana' i2 jugalah berakhirnya.. xel0k kal0 diam cm 2 je..

S0metimes terasa diri ni sgt b0doh untuk buat sesuatu keputusan.. tkt ada hati yang terasa.. i2pn dipanggil selfish ke? hmm, tapi ape yg byna buat bukan untuk diri byna sdri.. <-- xde reas0n juga d c2.. i2 gak maknenya b0doh ke? tapi xpela..papepun byna harap hanya yang terbaik & begitu juga pd sesiapapun.. bt0l x.. Bukan semua perkara yang kita boleh share & bukan semua perkara or keputusan yg kita buat adalah bt0l.. s0, kena bnykkn muhasabah diri..  


Untuk kawan2 yang selalu support byna, byna ucapkan berbanyak terima kasih & byna harapkan kam0 semua akan terus sukses.. "Perjalanan hidup sese0rang bukan selamanya naik & adakalanya  akan turun untuk seketika".. Xde manusia yang sempurna di atas muka bumi Yang Maha Kuasa termasuk yang menaip ini.. byna juga akan terus supp0rt kam0 semua.. ;)


Untuk ss0rg yang byna h0rmati, kasihi & sayangi (mr.D) --> terima kasih juga kerana memberikan kekuatan & selalu tahan ngn pngai giless byna nih selama lebih 5 tahun <-- 

'mybe' & kal0 terbukak hati, ada lagi entry2 byna yg seterusnya.. dgn izin dariNYA
Assalamualaikum.. ;)

psstt: untuk siapkan entry ni, terlalu banyak halangan (dsbbkn mslh teknikal)..maafkn byna sekali lg..:-/.. it's ok.. tanpa bl0g byna'keroppi story, bukan anda semua jatuh..;) malah xrugi papepunkn.. tQ jugak untuk en.nuff..

9 komen peminatku:

Anisa Hang Tuah said...

ala byna...
jgn lahhhhhh

HonEyBuNNy said...

ala..napa neh yunk??;-(

nub said...

jangan ouh! pukoi kang!

haa

jeBateja said...

Uikkk...apsal hang ni...ishhhh....hilang le kawan sorang....

Miecyber said...

Anda berhak membuat keputusan ke atas diri anda...


Benteng Jerantut di langgar Garuda

Encik Suami said...

Terasa 1 kehilangan.Tapi,apa pun,saya kene hormat keputusan saudari.Semoga kejayaan dan kebahagiaan sentiasa disisi saudari.Insya-Allah.

misz sheyla said...

kenape ni???? papepun semoga succes dlm semua bidang... :)

amar said...

laa...saya pun baru nak cari kawan blogging..hurm..apapun emoga suksess dalam segala bidang

little cart00n said...

kenapakah ini?

---sila tinggalkan url anda---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


CoolChaser.com Layout by CoolChaser
CoolChaser