j0m f0llow byna:

Wednesday

..byna nk JAWAB SOKLAN dr Cik Ila..

Kali ni byna nk jwb s0klan yg d tag kn oleh cik ila cumil..semestinye,jawab s0klan pers0nal paling ssh tapi aku try jwb yerk..;)

Ape yg paling penting dlm hidup korang?
kehidupan

Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
xbli tp kuakn duit sdri utk timbang berat bdn..:p


Adakah korang bercinta sekarang?
yup

Berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
InsyaAllah jika ditakdirkan,smp akhir hayat..time 2 sume takhta diberikan..bukan kekasih je tp segalanye..:p


Di mana korang akan jumpe kekasih korang?
di mana? tempat ea? kal0 tmpt 2 xpnh rancangpn..men redah je

Novel/Buku/Majalah terakhir korang beli?
Remaja
Apakah name penuh korang?
wajib gtau ye?? hmm, Nurhaslina bt Che Ali

Antara mak dan ayah korang, yg mane korang lebih mesra?
Nenek..(sbb dk ngn die tapi mak pun mesra)

Namakan org yg betul2 korang nak jumpe dlm hidup korang?
byna nk jmp ss0rg yg suke 'kutuk' a.k.a. 'ngumpat' byna dr blkg..haha (kal0 die dtg ngaku lagi bagus)


Namakan tempat yg korang betul2 nak pergi?
Tempat yg boleh tenangkan jiwa..xkesah mn2pun..


Pilih salah satu.. peluk atau cium?
jawab lam ati ye..aci x..;p


5 lagu yang bermakna dalam hidup korang? 
1.my baby u
2.Yakinlah aku menjemputmu-kangen band
3. ?
4. ?
5. ?


Beritahu 3 perkara tentang orang yg tag korang?
1. Namanya penuhnya adalah Suhaila Bt Mohd Zahari 
2. Anak b0ngsu dr 6 adik beradik
3. Dr ape yg byna nmpk, cik ila sng berkawan ngn sesape (ke ye x ni..hihi)


5 benda yg korang syg sgt2 dlm hidup korang?
benda?? hmm,byna cmbinekn ngn bukan benda ye..hee
1. seluruh ahli keluarga byna
2.Lapt0p byna
3.my purse n mp3 ipod n sony(dihadiahkn oleh sm1)
4. 0f c0z my ker0ppi yg sgt cumilll
5.mybel0ved
 
Bila tarikh lahir korang dan kat mane korang sambut tahun lepas?
07.07.19**, xsambutpun..

5 blogger yg korang nak tag?
3. aibaks
5. sengal zone


p/s: sudah setel..kpd yg di tag,sila buat atau abaikan je jika xberminat..;)

7 komen peminatku:

Cik Ila said...

wahhh...tq ye jwp soklan yg cik ila tag... :)

cplud miera said...

byna..nnt akk jwb. thanx ek tag akk..tp soklan eribadi xbpe reti nk jwb sket..huhu

byna said...

cik ila: hehe..wlcm..p ade gak soklan personal yg xjwb 2..
cplud miera; wlcm akak..orite

aibaks said...

ala... takde award ke klu jawab tag ni? hehe..

MisApple said...

tengs for tagging me :)
baru pas jawab exam td,
ni kena jawab killer question lak.
hehehe.

byna said...

aibaks;hehe..xpe..i2 sebagai award jugak..;p sbb kam0 terpilih dr yg len..heee
misapple: xpe. relis tensen..

MisApple said...

apple dah jawab.
ada award untuk byna.
nanti ambik k.

---sila tinggalkan url anda---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


CoolChaser.com Layout by CoolChaser
CoolChaser