j0m f0llow byna:

Tuesday

ENTRY KHAS: 1 TAHUN SUDAH ANAK BUAHKU..AMSYAR..

ENTRY KALI NI BYNA BUATKN KHAS UTK ANAK BUAH BYNA MUHAMMAD SYAFIY AMSYAR.. DAH BESAR YE KAMO.. DI KESEMPATAN INI, CIKSU NK UCAPKAN SLMT MENYAMBUT ULANGTAHUN KELAHIRAN YG KE-1 UNTUK AMCA.. (tggu nti amca besar,die akan bc sdri..heeee)

*** Bukan sng nk besarkan anak.. Even aku xpunyai anak n bl0m berkahwin n xde adk sklipun, atlst aku tau untuk jg mereka ni..Disebabkan kakak2 aku ni sume dh ade anak, s0 d0rg la ajar aku.. T dh ade ank sdri, sng la nk jaga.. T0l x?? heee.. nk2, aku ni xbpe suke bdk2..k0t yg dh besar sng la sbb dh blh berjalankn.. kal0 yg n0ty sgt2, haaaa jga la k0..haha..(garang x??

*** Sebagai anak kepada mak,mama,mummy..bla..bla..bla.., haruslah kam0 mengh0rmati n sygilah mereka ye..(pesan pd diri jugak).. Jadilah s0rg anak yg baik utk mereka, juga diri sdri..;) Eh2, nk jadi ustazah ke plak ni.. haha.. Xpe,sme2 igtkn.. 

..cyg amca..

..amca n ciksu..
jom la blk uma amca..


*** 0k la..ucapan utk amca: 
1. sm0ga amca jd anak yg baik kpd ibubapa n sume;
2. jadi ss0rg yg berguna
3. n Yang paling penting kepada agama..jgn tgl smyg ye;


sekian terima kasih..

7 komen peminatku:

LittLeMyRsHMaLLoW said...

hihi~
sElamAt uLAngtAhun KELahiRan aMCa...
kiUt ! cAm CikSu dye =)

Cik Ila said...

byna!! comel gile bdk tu...geramnye tgk! :)

byna said...

myra:heee..macih ye aunty myra..aishhh,kiut? malunye...;)
cik ila: heee..cumilkn..

Cik Ila said...

owh..lupe lak..Cik ila ada tag ikin kat blog tau! :)

byna said...

tag ikin??

Akmal Baharuddin said...

oh..anak buah ke..hehe...kte sebok je kn buat entry2..hehe.sebab die chomel sangat2.geram..;)
kte da follow.hehe.;)

byna said...

hehe..xpe..i2 adalah 1 penghargaan tnda kite suke ss0rg..yup,ank buah byna..;)

---sila tinggalkan url anda---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


CoolChaser.com Layout by CoolChaser
CoolChaser