j0m f0llow byna:

Tuesday

..Assalamualaikum..

..NO N3..

Wednesday

..SEGALANYA SELESAI + Suka Suki = (^_^)

Assalamualaikum semua..

k0rg ape khbr yep?? arap2 sume baik2 aje.. lme je rs xupdate bl0g ker0ppi kesayangan ni.. pasni mesti akan lme lg xupdate.. alang2 dh ade depan lappy ni, suke utk byna luangkan sedikit ms tok m'updatenye.. sapu habuk2, lap tingkap uma yg dh bersawang ni.. heee.. cm uma bt0l lak ye.. (^_^)

  Memandangkan tugas byna sbg student dh selesai dcni, tanam anggur la plak ye utk ms2 yg ade be4 smbung bljr or keje kelak.. InsyaAllah jika rezki ade n cepat smp..;) Esok balik uma.. yeayyyyyy.. nk ucapkan selamat bercuti utk diri sendirik.. heeee..




pic yg xde ketan ngn n3..miz him s0 much..hukhuk..




..ALHAMDULILLAH..

Syukur sGt2..Akhirnya tamat sudah segala yg dinantikn..even sijil,tp sgt bersyukur.. sm0ga hari2 mendatang akan sentiasa menjadi lebih baik utk dirikU..;) Amin..

p/s: IC & Lesen byna hilang..nk wt cne ni yep..ngeeee 

Thursday

..BenGanG..

Assalamualaikum pembuka bicara..:)

*** Rasanye sume blh tau n baca sal ape yg ingin byna smpkn..
ini adelah ketidakppuashatian.. 
Rase xbest bile myLUvBl0g ini tercemar
 ngn kata2 yang tidak diingini tetapi
 d cni akn ku c0ntrol.. 
---> ayt c0ver line sbb nk sejukkn diri sendiri agaknya..hukhuk <--

*** Bila perli n mengata 0rg, i2lah yang paling ser0nok 
agaknye bg sesetengah 0rg tapi die xsedar lak 
ape yg die buat 2 akn wt 0rg len hangin.. 
Bukan nk menuduh or mengata sesape tapi i2lah 
hakikat yang sebenar..

*** Kt ats 2 baru intr0, pjg lebar je intr0 knknkn? heeee..
Sebenarnye rs sedikit terkilan n xpuas hati kt sm1 yg busy b0dy ni..
mybe die xdapat ape yg die nk n rs jeles
ngn 'aku' k0t.. Sepatutnye die kne tunjuk cth ler pd
sume 'anak murid' nye.. Jgn jd hip0krit beb..

*** Mentang2 kt0rg ni student, pndai lak nk 
banding2kn.. Igt k0 2 perfect sgt ka??? k0 igt k0 2 
PM, Anak raja ke?? huh..
Mesti k0rg akn kata gerangan yg dimaksudkn 2
adalah lect.. bt0l x? cer ckp..cer ckp..
'TEPUK DADA, TANYA SELERA!! ;)

*** K0t ade yg terasa ati, nk mintak s0ri cepat2 ler.. 
Mana nk tau, 0rg yg byna mksudkn ni 
terbaca my n3 yg s0 h0t ni..huhu..
Ketidakpuashatian ni dh lme tp rasenye
n dh lupe dh pun tp harini
ianya kembali lg.. arghhh..

*** Susahkn bile kite bahagia ni..
Ade je yg xkne n jeles ngn kite..
Xpaham langsung.. 


Sekadar hiasan (k0leksi byna) ;)

*** Motif of de st0ry adalah :
Jangan pandang 0rg ngn pangkat n sebelah mata je.. 
Fikir tang diri sendiri dlu be4 nk mengata 0rg.. (pesan utk diri sdri gak)


Sunday

..Di manakah sayanG saya..

halu sume..memandangkan skg ni dh msuk awal pagi, selamat pagi sume.. bru pas setelkan report yang terbengkalai lamanya..es0k dh kne htr.. wt keje last min cmni la kn..huhu.. lepas wt keje je tingat kt sm1.. sm1 yang dimaksudkan ialah syg saya..di manakah kam0 whai mr.D yg dikasihi??

ps: 2 je yg nk ckp.. xm0 ckp byk..ngeee..nite sume

Monday

..happy teacher's aka lect's day..

SEMPENA HARI YANG SANGAT BERMAKNA DALAM HIDUP BYNA..BERMAKNA?? NPE YE?? NK TAU X?? HUHU.. KALO KORG MASIH IGT, RINI ADE SHOWCASE BYNA YG JUGA DIJALANKAN DI KOLEJ.. ALHAMDULILLAH KERANA SHOWCASE TERSEBUT BERJALAN NGN LANCAR.. TAHNIAH PD YG TELAH MENOLONG..;)

*** Dalam masa yang sama, tanggal 16 mei juga merupakan hari guru.. kiranya 2 dalam 1 la ye.. Di sini juga, byna ingin mengucapkan selamat hari guru aka lect kpd sume guru aka lect di seluruh Malaysia. Jasamu tetap dikenang cikgu..huhu.. 

*** Ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada misLola aka kakLong kerana menjadi lect n kakak yang sgt bagus..chewahhh..2 dlm 1 gak kn? huhu.. lect aka kakak 2 beb..  dgn kata2: jasamu dikenang.. ahaks..

*** Rasenye smp dcni je sbb byna xleh lme.. ni pun curik masa je.. heeee.. mekasih jugak diucapkan kpd mmbe yg salu bw n dtg uma byna keroppi ni.. tata..

..ENTRY KHAS --> HAPPY BESDAY TO MY SIS..

hai semua..selamat malam..tika ni mesti rmai yg xtd0 lagikan..bynapun dah td0 td tapi 0leh krn ade mslh2 tertentu yg memerlukan byna bgn, smp skg ler xleh td0 lg.. 0ke2 berbalik kpd n3 kali ni..n3 ni byna buat khas utk kakak tersayang iaitu maa.. 8/5 adalah besdaynya.. s0ri ye lmbt wt n3 ni.. pejam celik pejam celik, dh tua dh kakak byna nih..hikssss.. 






*** Di kesempatan ini, b nk ucapkan:


- Selamat menyambut hari tua;
- Sm0ga bhgia ngn fmly yg dh sememangnya bahagia; 
- Sm0ga cepat bg adk utk amca; heee
- Sm0ga pjg um0 n dimurahkan rezki;
- Sm0ga hd0p sentiasa diberkatiNYA
- (Selamat Hari Ibu) <-- sempat ucp skli lg..heee
- Banyak dah sm0ga2 nih ye..ahaks!!!


*** Nak cte ckit ler sal kakak byna s0rg ni.. beliau ni s0rg yg cepat hangin gak kal0 ade yg xkne tp jap je.. kal0 nk dibandingkan ngn adk b0ngsu kesayangannya ni,adknye pun cpt hangin 1 bdn ka0 ade yg xkne tp die baik je.. ;) (jgn mare ye) 0kelah tasanya dh ckup kot t0k kali ni.. skli lg nk ucpkn epy besday..sayang maa myk..(*.*)



Thursday

..wajah baru..

Hel0 sume..slmt mlm..amek n curi ms ckit utk m'update bl0g tersayang ni..hehehe..smpt lg kn even sgt bz ngn sh0wcase.. bak kata pepatah: nak seribu daya, xnk seribu dalih..(^_^) m0de skg ni pun m0od xbpe stabil..xtau ler npe..mybe sbb sgt bz k0t.. ke rindu kt sayang saya..ngeeee..

Berbalik kpd title aka n3 kt ats 2n yep..msti rmai yg tertanya2kn..hukhuk!!! sape n ape yg dimaksudkan berwajah baru 2?? weeeee.. nk tg x??? nknknk?? xnk?? oke2 tnpa melengahkan ms lg, meh nk tunjuk smthng nih.. see..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
suspen x?? hihihi..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng3x
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(my new face) 

.
.
.
.
.
.
.
.

p/s: pic yg ptg td lps balik dr seminar...

Wednesday

.. j0m kE sH0wcAsE..

ai sume..pejam celik pejam celik,dah minggu ketiga byna xupdate bl0g kesayangan byna ni kn.. <--k0t ade yg terperasan ler <-- ngeeee...;) bukan xm0 jenguk or update or bw mmbe2 sume tp xbegitu kesempatan utk melakukannya..Al-maklum la,skg ni byna bz ngn 'sh0wcase' 4 final pr0ject.. sgt2 memeningkan..byk mnde kne setel sdri.. --> sape suh jadi pen0long pengarah pr0g smp 4 <-- wekssss... suke suki aje pilih aku..huh

***  Beralih kembali ke n3 merangkap, my title kt ats tuh.. sesape yg dk area klate 0r bercuti skg ni, mehla ke sh0wcase kt0rg.. tapi bukan rini la..  wktu yg dipertaruhkan adalah waktu & tarikh yg bek pnye tp k0nfom k0rg sume kejekn.. ngeeee.. (16 mei 2011) .. k0t ade mmbe2 yg ade ms terluang.. sila2 ler hadirkan diri anda.. ;) 

*** Ni last pr0jek kt0rg n pasni xde da la pr0jek2 cm gni.. xsaba nk tgu bulan 6 nih.. apa yg ade pd bulan tersebut??? waittt... eh2,  sempat aje wt ann0uce kt cni yep cik byna ker0ppi.. hikssss.. tapi kal0 ade sesape yg sudi a.k.a konfom nk dtg, r0jer2 ler ngn secepat yg mungkin..;) kehadiran anda sume amatlah dihargai.. chewaaahhhh ayt.. xleh blah lgsg.. ahaks!!!

*** xtvt yg diadakan nti byna akan gtau tp bukan skg.. 0kelah sume, nk wt keje lak ni.. nipun curik2 ms je update.. tQ diucapkan kepada rakan2 bl0gger yg xjemu melawat byna, mekasih bebanyak ye.. InsyaAllah ade ms terluang byna akn jenguk k0rg kembali.. tata.. (^_^)

Friday

...bAgai mImpi dAlam mImpi..

bertemu kembali kite dlm rancangan.. <--- cm h0s lak byna nih.. h0ho.. selamat pg sume..  rini mud cm ok ckit.. tetbe terfikir nk update bl0g kesayangan ni setelah sekian lme on off je.. ;) msti ade yg tertnya - tnya ape yg dimaksudkan dgn n3 byna kali nih.. ahaks!! kal0 ade yg tingat, byna ade tulis n3 sal myhp 2.. kal0 yg dh lupe..sila ke link ini..

time hilang hp 2 mmg cdeh giler beb sbb pkai xsmp sebulan.. nknk beli ngn duit sdrik even xdela semahal org len pkai.. ;) nk dptkn hp ni bukan sng tau.. myfav kaler (hijau+putih) bermaksuhg ker0ppi 2.. bukan main p0litik yep.. ahaks!!! (^_^)
kt mana byna dapatknnya balik?? Mustahil la kal0 byna ckp byna k0rek balik dlm lubang tandas 2kn.. mustahil gak la kal0 byna ckp byna beli 2hp yg samakn.. giles ke hape beli smp 2hp yg sama.. hikhik.. nk tau kt mn byna dptkannye kembali???? kiki try pk sejenak.. oke2 xm0 teka2 dh.. k0nfom ade yg b0ring n nk tau kn..;)

---> nak dijadikan cite, byna punye sis nk beli hp baru.. pnyelah eksaited die kol byna.. ape ketan lak ngn hp lme byna 2 yep?? sbnrnye kakak bynapun pkai hp sme cm byna 2.. s0, ape lagi.. die kasi byna la yg die punye tapi bukan kasi free2 tau.. kne byr gak.. hakhak.. 0leh krn nk jimat n hp 2 still ok lagi, byna terimalah twrn 2.. nknk time 2 duit xbpe byk lam p0ket ker0ppi ni..hihi.

finally..inilah hasilnye..suke..suke..suke sbb kembalikan kngn lme byna.. papepun nk jg hp ni baik2.. tak0t msuk lam lubang jamban lg.. jeng3x

ni dia kesayangan byna..



Tuesday

bz memanjang..(^_^)..

ai..Assalamualaikum semua..sekarang ni xsempat sgt nk update bl0g tersayang ni..harap kam0 sume sihat sejahtera.. skg ni mmg bertimbun assig nk kne submit..waaaa...last sem punye keje n lect bru pnye hal..ngeee...sab0 jela...xsaba nk tgu bulan 6 ni!!! (^_^)


n3 ni da lme t'save in draf..baru berkesempatan nk update n c0nt bercerita balik.. hikhik.. kwn2 seperjuangan iaitu merangkap 'bl0gger' byna dah semakin maju skg yep.. xsempat nk kejar k0rg.. lepas bulan 4 ri 2, byna jrg bercerita pjg sbb ms xm'izinkan..terlalu byk mnde yg nk d'shre.. hukhuk.. jeles aje tgk n3 baru k0rg..ahaks!!! mysis maa pn cm bz je..huhu..


time nk update bl0g, cepat aje idea nih larik.. nk naikkan semangat balik dlm dunia berbl0g ni.. arap k0rg sume supp0rt byna n nk ucapkan mekasih kepada kawan2 yg xjemu2 dtg uma byna yg bersarang nih.. kal0 smpt, insyaAllah byna akan jenguk k0rg yep.. 


setakat ini dlu la bebelan byna.. t bertemu lagi d n3 seterusnya.. ;)





Sunday

sape nk t0long byna??

Title yg gempak x??? hmm..be4 mulakan lebih lanjut, nk tnye kbr dlu.. k0rg sihat x? ok x? dah mkn ke sume?? arap k0rg sume berada dlm kdaan bahagia.. bru pasan.. lme gak byna xupdate bl0g kesayangan byna ni.. ;) skrg ni sgt2 bz.. bkn xsmpt nk ngadap lappy tapi xsmpt nk buat karangan yg pjg.. ahaks!!

Berbalik kpd pers0alan yg byna tujukan td.. skg ni bz ngn design yg berlambak tapi enj0y je utk membuat pelbagai design <----ayat b0dek ke 2.. hikhik.. k0t lect terbaca.. hakhak.. (j0ke je) sape yg terer sal dsgn2 ni?? sila angkat kaki..:p nk dapatkn idea pnye la ssh tapi bila tgk org buat, mak ai...sng ja..masa ade lagi beberapa minggu untuk siapkan nih...ad0yaiiii...


p/s: sesape yg sudi membantu, sila angkat kaki sekali lagi,,,hukhuk




Wednesday

masuk rumah baru

ai sume..lme la xupdate bl0g ni.. xsempat katakan..bz ngalahkan PM kn..hikhik... cne ngn k0rg sume?? sihat x? da minum ptg ka? arap2 sume berjalan seperti biase ye.. 2,3 minggu ni sgt2 bz ngn final projek..

*** Masuk rumah baru??? sape yg masuk rumah bru sbnrnye.. jgn slh phm ye sume.. ahak!! kakak sul0ng byna yg pindah rumah sbnrnye.. smlm, alang2 xde kls petang byna g la uma die n kms2 ape yg ptt.. da 2 hr pindah katanya..  niat d hati mmg mls nk g sbb pnt sgt2 tapi untuk mysis tersayang, byna n de geng kuatkan smgt gak.. ;) even kaki nga sakit!! ngeee

*** smp je uma die, trs kms.. sume setel dkt2 kul8mlm gak rasanye..lgpun g uma dia ptgkn.. pic xsmpt nk snap l0r.. Almaklum la org nga bz mengemaskn.. kikiki.. bertolak balik ke uma kul8lebih gak.. kejepun byk nk kne setel smlm..huh.. oke la sume, smp d cni dlu ye..tata

p/s: bestnye kal0 dapat td0..nggntk gilessss..;)

Sunday

hati xsenang...(^_^)...

ai sume..slmt tghri..da mkn bl0m?? arap k0rg sume berada dlm kdaan sihat2 aje yep.. <---eh,eh..ayt cm nk tulis srt lak..huhu.. b0ring le dk uma s0rg2 ni tapi bes jugak sbb dpt rest lebih.. rini byna mc sbb dyria.. adesss...sangat pnt n lemah bdn nih..stressss!!! tapi ttp menten.. 
sedar xsedar, lme je ase byna xupdate blog ni.. skg ni beransur pulih dr m0od: bz.. beselah kn..final sem...;) assig berlambak lect bg.. dasat... byk mmg byk nk shre..;) tapi mud berbl0gging ni makin lme makin sl0w je.. npe yep? nti nk BW rakan2 la..dh lme xBW nih..

p/s: tq ye untuk sume follower byna..

Thursday

m0od : bz

Banyak mnde yg berlaku dlm ms yg terdekat ni.. suka, duka, pahit n manis..sume mnjadi 1.. sesungguhnya ape yg berlaku pasti ade hikmahnye.. dugaan yg menimpa juga mungkin ujian n mungkin juga kite akan dapat yg lagi baik dr hari ini.. Amin.. 

*** Sebenarnye nk share hal len tapi hal len yg kua..huhu..hmm, sampai malam ni mood agak bz tapi xdelah pnt cm ri 2.. time g sh0oting 2, h0ho punyela pnt..lam fikiran ni, cne la kalo aku ni jd pelakon..hikhik..lagi la pntkn..;)

*** Papepun yg byna n k0rg buat, diharap selalu sukses.. n jadikan ss2 kerja i2 adalah ibadat untuk kite..;) okelah, rasanye dh ckup utk byna membebel di ruangan ini.. nti byna update lg yep... 

Assalamualaikum..

Tuesday

ker0ppi lagi

Ai sume..pe khabar?? rasa lama sgt xupdate myblog ni.. rindu nk update tapi ms x m'izinkan byna utk buat demikian...chewaaaahhhh ayat..xleh blah kn..hikhik.. d cni curik ms n ruang ckit utk update blog kesayangan yg penuh ngn anai2 n ker0ppi.. hukhuk..

*** Xabs2 sal ker0ppi kn?kn? hikhik.. byk n sgt2 ske kn ker0ppi n byk jugak new ker0ppi yang byna bru bli.. sgt2 cumil n teruja smpkn mmbe byna da minat ngn barangan ker0ppi.. sungguh menakjubkan.. sape kata ker0ppi xcumil???? meh cni nk sekeh..:D

*** Memandangkan byna punye projek adalah ker0ppi, teramat sng la utk byna mencari barangannya.. bila kumpul satu tmpt, w0wwww sgt byk... smlm byna da share sedikt pic ker0ppi.. skg ni nk shre lagi.. 

*** Harini gak, byna n de geng ade pameran utk projek final.. byk t0l rintangan nk siapkan sume pr0jektapi kami sgt2 hepy sbb cornet kami sgt menggalak2...baru byna tau rmai yg ske ngn ker0ppi smpkn mmbe2 byna eksaited nk main kuiz semata2 nk dapatkan ker0ngsang cumil ker0ppi.. tgk pic d bawah...

ni tuan pnye ker0ppi.....;)

i2lah corner kami..kt depan2 lagi...rakan kongsi byna adalah airin..yg pkai bju pink nga ddk 2...

pertandingan puzzle

bergambar kngn ngn pemenang

ni time kami shoot kt wakaf che yeh..

ni plak corner my frnz...pakaian pengantin lagi..

p/s : i2 je dlu yep...for more pic, see in my fb..;)

Thursday

Alhamdulillah...

Alhamdulillah <---st0ry m0ry ni xde kne mngena lgsg ngn entry kali ni tapi tajuk 2 menandakan kesyukuran ke hadrat Ilahi krn masih bernafas di bumi ini sehingga saat ini.. mud: sangat sedih!!!

* dah lme xupdate bl0g n kekurangan idea utk membuat demikian.. tapi xpe.. nk cte gak.. setelah sekian lme menyepi, akhirnya byna muncul kembali di alam maya..bukan tujuan untuk menyakitkan ati mn2 pihak tapi untuk membuat sesuatu yang boleh menenangkan hati..;)

* nk tau npe byna sedih??? mygrandmum xsihat n byna xblk kg rini sbb esok n lusa nk kne g sh0oting.... my c0usin gtau tadi.. hmm,sem0ga beliau cepat sembuh..Amin.. 
Nak shre pic ker0ppi lagi..

bru ade peluang kumpul brgn keroppi 1 tempat

ni time buat present td...sungguh gempak ngn kaler hijau

eh2...nk msuk jugak yep..

p/s: permulaan cte sgt pendek sbb berada dlm mud sedih..kikiki..

Monday

BYNA AKAN KEMBALI SEPERTI BIASA..INSYAALLAH..

Terima kasih yang xterhingga kepada semua.. InsyaAllah byna akan kembali seperti biasa dengan info yang berlainan..

Tuesday

ENTRY KHAS: Entry 1st & Last for 2011 --> maafkan byna :'[ <--

!!!...Maafkan byna...!!!

Byna berkecimpung dalam dunia bl0gging ni pada bln 8/2010 & semestinya masih baru lagi.. Kewujudan 'bl0g' ni adalah bantuan dr my sis III, maa.. Beliau banyak membantu byna, sentiasa mengajar byna tentang selok - belok & cara untuk menjadi s0rg 'bl0gger' even time 2 byna fikir sgt ssh n malas mengatasi segalanya..  Dari c2 juga, byna try explore sampailah sekarang.. tQ sgt2 yep.. tapi.. byna xsekuat beliau untuk teruskannya.. maaf..


Kal0 ada yang ingat, byna salu ungkapkan ayat ni --> "setiap apa yang terjadi, pasti ada hikmah di sebaliknya" <-- byna rasa dah sampai masanya byna undur diri dalam dunia ni.. xde alasan / sebab untuk byna bagitau & ulaskan.. kalau dengan cara ini juga akan membuatkan kehidupan byna berjalan ngn lancar & lebih baik dari sekarang.. byna redha.. mybe byna xsesuai untuk 'kecimpung' dalam dunia ni.. Entry ini bukan untuk minta simpati / pape dari semua dari semua pihak tapi hanya untuk memberi sedikit ruang walaupun ianya xpenting!!! 'bagaimana' bermula a.k.a wujudnya bl0g byna'ker0ppi st0ry, 'bagaimana' i2 jugalah berakhirnya.. xel0k kal0 diam cm 2 je..

S0metimes terasa diri ni sgt b0doh untuk buat sesuatu keputusan.. tkt ada hati yang terasa.. i2pn dipanggil selfish ke? hmm, tapi ape yg byna buat bukan untuk diri byna sdri.. <-- xde reas0n juga d c2.. i2 gak maknenya b0doh ke? tapi xpela..papepun byna harap hanya yang terbaik & begitu juga pd sesiapapun.. bt0l x.. Bukan semua perkara yang kita boleh share & bukan semua perkara or keputusan yg kita buat adalah bt0l.. s0, kena bnykkn muhasabah diri..  


Untuk kawan2 yang selalu support byna, byna ucapkan berbanyak terima kasih & byna harapkan kam0 semua akan terus sukses.. "Perjalanan hidup sese0rang bukan selamanya naik & adakalanya  akan turun untuk seketika".. Xde manusia yang sempurna di atas muka bumi Yang Maha Kuasa termasuk yang menaip ini.. byna juga akan terus supp0rt kam0 semua.. ;)


Untuk ss0rg yang byna h0rmati, kasihi & sayangi (mr.D) --> terima kasih juga kerana memberikan kekuatan & selalu tahan ngn pngai giless byna nih selama lebih 5 tahun <-- 

'mybe' & kal0 terbukak hati, ada lagi entry2 byna yg seterusnya.. dgn izin dariNYA
Assalamualaikum.. ;)

psstt: untuk siapkan entry ni, terlalu banyak halangan (dsbbkn mslh teknikal)..maafkn byna sekali lg..:-/.. it's ok.. tanpa bl0g byna'keroppi story, bukan anda semua jatuh..;) malah xrugi papepunkn.. tQ jugak untuk en.nuff..

Sunday

SELAMAT DATANG 2011

[sticky p0st]

Beberapa jam lagi akan tibanya Tahun Baru 2011!!! Byna xm0 ketinggalan untuk 'wish'kan Happy New Year 2011 kepada rakan2 yang byna knl melalui realiti mahupun alam maya... sem0ga 'ketibaan' tahun baru ni akan lebih membawa sinar dalam hidup anda semua... byna jugak!!! Azam ??? Macam tahun2 yg sebelumnya jugak, mesti k0rg punyai azam yang tersendirikan... ape azam k0rg yep..
*** Banyak mem0ri a.k.a kenangan pd tahun ni.. jap je rasa... dah nk msuk 2011... 'sesuatu yang berlalu, tidak akan datang menghampiri kita kembali'... tetapi 'sesuatu yang berlalu boleh dibuat kenangan & pengajarannya untuk kita pada masa akan datang '...  

*** Diharap juga agar sume yang kn datang, brjalan lebih baik dari yang sebelumnya... Cakap pasal tahun baru, mesti igt pada um0r... um0rpun dh makin meningkat... ada sesetengah org, makin tua, makin menjadi2.. hukhuk... papepun, byna harap agar sume ok2 aje ye.. tahun 2011 pun banyak yg byna kne tempuhi..(h0ho dh nmpk ye ape akn jadi..kikiki) tahun baru ni gak, kne usaha lebih sebab ia adalah penetu langkah untuk masa hadapan..banyak maksud tuh.. ahaks!!! 


oke lah sume.. lastly, byna gak nk ucapkan byk2 mekasih kpd sm1 yang berada sama rendah & sama tinggi ngn byna.. sgt menghargai.. xlupa jugak kpd my sis n mr.D yang disayangi.. Selamat Tahun Baru 2011 ye!!! ;)

---sila tinggalkan url anda---

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


CoolChaser.com Layout by CoolChaser
CoolChaser